VansAirForceForums  
Home > VansAirForceForums

-POSTING RULES
-Advertise in here!
- Today's Posts | Insert Pics

Keep VAF Going
Donate methods

Point your
camera app here
to donate fast.

Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 02-13-2009, 03:08 PM
vic syracuse vic syracuse is offline
Super Moderator
 
Join Date: May 2005
Location: Locust Grove, GA
Posts: 2,682
Default Lord Mounts for I(O) 540

Has anyone figured out the correct Lord mount part numbers for the IO-540 on an RV-10? I searched here and coudn't find them.

Thanks.

Vic
__________________
Vic Syracuse

Built RV-4, RV-6, 2-RV-10's, RV-7A, RV-8, Prescott Pusher, Kitfox Model II, Kitfox Speedster, Kitfox 7 Super Sport, Just Superstol, DAR, A&P/IA, EAA Tech Counselor/Flight Advisor, CFII-ASMEL/ASES
Kitplanes "Unairworthy" monthly feature
EAA Sport Aviation "Checkpoints" column
EAA Homebuilt Council Chair/member EAA BOD
Author "Pre-Buy Guide for Amateur-Built Aircraft"
www.Baselegaviation.com
Reply With Quote
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 04:32 AM.


The VAFForums come to you courtesy Delta Romeo, LLC. By viewing and participating in them you agree to build your plane using standardized methods and practices and to fly it safely and in accordance with the laws governing the country you are located in.