VansAirForceForums  
Home > VansAirForceForums

-POSTING RULES
-Advertise in here!
- Today's Posts | Insert Pics

Keep VAF Going
Donate methods

Point your
camera app here
to donate fast.

  #1  
Old 05-31-2021, 04:01 AM
mike newall's Avatar
mike newall mike newall is offline
 
Join Date: Jan 2005
Location: Yorkshire, England
Posts: 2,159
Default Avidyne replacement for G430 - no wind display

Recently swapped out an old Garmin430 that fried its screen.


Thus far, the slide in IFD440 is very good, however we notice we have lost the wind display on the D100.


I snapped all the base settings on the old G430 and think they are the same on the IFD440.

I have asked on the Dynon forum as well.


Any suggestions please ?
__________________
"I add a little excitement, a little spice to your lives, and all you do is complain!" - Q

Donated in 2020
Reply With Quote
  #2  
Old 05-31-2021, 08:12 PM
Canadian_JOY Canadian_JOY is offline
 
Join Date: Aug 2007
Location: Ontario, Canada
Posts: 2,418
Default

Sounds like you're missing the RS232 NMEA0183 output from the GPS to the D100.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 08:17 AM.


The VAFForums come to you courtesy Delta Romeo, LLC. By viewing and participating in them you agree to build your plane using standardized methods and practices and to fly it safely and in accordance with the laws governing the country you are located in.