VansAirForceForums  
Home > VansAirForceForums

-POSTING RULES
-Advertise in here!
- Today's Posts | Insert Pics

Keep VAF Going
Donate methods

Point your
camera app here
to donate fast.

Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 11-17-2020, 06:20 PM
TShort TShort is offline
 
Join Date: Jan 2005
Location: Indianapolis, IN (KUMP)
Posts: 1,059
Default False ELT alerts

I installed an ACK E-04 during the upgrade on the -10 a couple of years ago.

Since then, I have had 2 separate occasions where the thing has gone off and alerted the CAP.

Before all the comments about crummy landings come in, both events happened 2-3 days after I arrived. The first time the plane was on the ramp at KAEJ and had been there tied down overnight before the ELT went off.

The second was last month, I landed at KLMO and was tied down there for 2-3 days before I got the call that the ELT was active.

Has anyone else had similar issues?

Thanks
Thomas
__________________
Thomas Short
KUMP - Indianapolis, IN / KAEJ - Buena Vista, CO
RV-10 N410TS bought / flying
RV-8 wings / fuse in progress ... still
1948 Cessna 170 N3949V
Reply With Quote
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 04:16 PM.


The VAFForums come to you courtesy Delta Romeo, LLC. By viewing and participating in them you agree to build your plane using standardized methods and practices and to fly it safely and in accordance with the laws governing the country you are located in.