PDA

View Full Version : Has anyone installed a Trio Pro Pilot AP?


brucespears
05-17-2010, 11:02 AM
Hello all. I am considering the purchase of a Trio Pro Pilot and am wondering if anyone has one installed and if they could pass along their review. Thanks!

Best regards,

Bruce

RV-8A
Houston, TX

Brantel
05-17-2010, 11:10 AM
I think Mike Stewart (Kahuna) has one of these...

Sam Buchanan
05-17-2010, 11:22 AM
Hello all. I am considering the purchase of a Trio Pro Pilot and am wondering if anyone has one installed and if they could pass along their review. Thanks!

Best regards,

Bruce

RV-8A
Houston, TX

Been flying a Pro for a couple of years. Mine is slaved to an Airmap 1000 and it performs precisely as advertised. If you are interested in interfacing the Pro with more sophisticated avionics such as a 430W, Kahuna can give you specific background.

http://thervjournal.com/panel_09-2008_big.jpg

The Trio Avionics support is superb.

Garage Guy
05-17-2010, 12:52 PM
http://www.vansairforce.com/community/showthread.php?p=411964

--Paul