PDA

View Full Version : Tru-Trak servos with Dynon D10 / D10a


JasonNoll
05-14-2016, 09:17 PM
Does anyone know if you can use the Tru-Trak servos with the the Dynon D10 system?

Thanks!

Jrskygod
05-14-2016, 09:53 PM
Not a chance

gasman
05-15-2016, 01:45 PM
Jason, I just sent you a pm.

TrutrakTech
05-16-2016, 09:11 AM
Trutrak servos only work with Trutrak autopilot controllers.